Modele de bucatarii 2017

Pozitia fruntasa pe care o ocupa stilul minimaliste dans ASA Marilor designeri, Dar Si a publicului larg, explica viteza cu care griul si toate nuantele lui au reusit sa se infiltreze in Casele multora dintre Noi. ASA ca Era doar o chestiune de timp pana cand aceasta nonculoare ar fi ajuns sa domine PANA si in Amenajarea si decorarea bucatariilor. Pentru anul 2017 griul se anunta a fi vedeta acestei incaperi unde poate fi folosit atat sub forma finisajelor cat si sub forma mobilierului sau electrocasnicelor, mai ales daca decorul Modern Poarta puternice amprente minimaliste. De cel Poutine Doi Ani quartzul a devenit unul dintre materialele preferate ALE designerilor cand Vine vorba despre blaturile de lucru DIN bucatariile moderne. E si firesc, avand dans le matériel de calitatile acestui de cài toate. Producatorii sustin ca ar fi chiar mai rezistent decat Piatra naturala. Noutatea anuntata pentru anul viitor este schimbarea directiei cromatice a elementelor de bucatarie confisquer DIN quartz. Chiar daca acestea pot fi realizate intr-o varietate Mare de Culori, in ultimii Ani s-a remarcat o preferinta a publicului pentru Alb. EI bine, 2017 se anunta a fi anul blaturilor in nuante de GRI simplu sau cu tenta Bej. Bucatariile dobandesc astazi functii DIN ce in ce mai Variate: spatiu de gatit, de luat Masa, de socializat, de relaxare. DIN aceste motive, ideile actuale de amenajare se extind aducand in Prim plan Mélis de bucatarie cu finisaje lucioase sau mate, compartimentare inteligenta si functii estetice complexe. Exemplele de mai jos demonstreaza versatilitatea bucatariilor Contemporane si felul in care ideile noastre de amenajare bucatarii se Adapteaza si celor mai préttioase spatii.

O Alta tendinta pronuntata a ultimilor Ani dicteaza folosirea accentelor Industriale in interioarele moderne, adaugandu-Li-se astfel un interesant Strop de Brutalitate. Nici anul Care urmeaza nu se Abate de la acest curent, ba chiar insista PE introducerea micilor finisaje, accesorii si decoratiuni de inspiration Industriala inclusiv in Amenajarea bucatariilor. Un perete plaçât cu caramida Aparenta, un blat de lucru DIN inox sau DIN Beton slefuit, un Corp de iluminat cu structura sau abajur métallique sunt doar cateva optiuni pe care le Poti Lua si tu in calcul pentru anul 2017. Si pentru ca tot am vorbit despre iluminat, este momentul sa punctam si tendinta anului 2017 in Materie de corpuri de iluminat pentru bucatarie. Se vor Purta mai cu seama lustrele, plafonierele si aplicele indraznete, Cu Design neobisnuit, menits sa le scoata in evidenta. PE scurt, corpurile de iluminat vor capata, poate mai mult ca oricand pana acum, si functie de element de décor al bucatariei, indeplinindu-si in continuare si functia de Baza, adica CEA de iluminare adecvata a spatiului. Bucatariile rustice au un farmec, care ne aminteste de cabanele montagnarde sau de Casa de la Tara a Bunicii. Aspectul Lor clasic, Dar calduros si primitor este relaxant pentru oricine. Amenajarea unei bucatarii rustice incepe prin sélectionnezévaluations materialelor.

Lemnul, Ceramica si Piatra naturala nu trebuie sa lipseasca dintr-un astfel de spatiu. Da o Fuga pana la un Targ cu produse traditionale sau de Artizanat si VEI Gasi toate decoratiunile de care ai nevoie pentru bucataria ta Rustica: un covor tesut Manual, farfurii ceramice pictate cu MODELE rustice, cosuri impletite DIN trestie, pentru a pastra fructele sau legumele. Alege mobilierul de lemn cu aspect nefinisat, astfel incat sa II Dai bucatariei conte un aspect rustique chat mai autentic.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.